Villa Lotus

Prachtige luxe villa met alles erop en eraan. Gelegen in de Inverness Villages, een nieuwe wijk gelegen op c.a. 1 km afstand van Lakeside Golf en Country club.

De villa bestaat uit een royale woonkamer met eetbar en drie slaapkamers met elk een volledige badkamer en een dubbele garage. Airconditioning en verwarming voor de koudere winteravonden is in de gehele villa aanwezig. De villa is modern van inrichting en stijlvol afgedecoreerd.

Uw favoriete film speelt u af op een van de drie grootbeeld LCD schermen die zich bevinden in de woonkamer en de slaapkamers.

Voor het afspelen van uw favoriete muziek heeft u de beschikking over een I-Pod dock.

U zult zich snel thuis voelen in deze sfeervolle villa, die geschikt is voor maximaal 6 personen.

Het zwembad met pooldeck heeft een enorme afmeting, en biedt optimaal gelegenheid om van de zon te genieten bovendien kunt u elk moment van de dag de schaduw opzoeken in het overdekte gedeelte. Het grote zwembad met jacuzzi maken dit vakantieparadijs compleet. Tegen meerprijs is het zwembad te verwarmen.

Vanzelfsprekend is de villa ruimschoots voorzien van een complete keuken uitrusting, en bed- en bad linnen. Maar ook alles wat u nodig heeft voor een dagje strand, fietsen of vissen is voorhanden.

U kunt gratis onbeperkt gebruik maken van draadloos internet op de computer die in de villa aanwezig is. Telefoneren binnen de VS en Canada is gratis. Voor interlokale gesprekken dient u een telefoonkaart te kopen. ( Meer informatie hierover in de woning ).

 

Onze specialisten

Ze heeft ervaring opgedaan in verschillende Aziatische landen en Curaçao.

Evelien, Azië